Είσοδος

Δεν έχετε λογαριασμό ; Εγγραφή

Ξεχάσατε το Password ;

Εγγραφή

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ RECRUITING

Αναζητάτε το ιδανικό συνεργάτη για το δικηγορική εταιρεία σας;

Το Lawjobs.gr παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής κατά την εύρεση και επιλογή των συνεργατών σας, για δικηγορικές εταιρείας και γραφεία σε όλη την Ελλάδα. Με την αξιοποίηση σύγχρονων πρακτικών αναζήτησης και αξιολόγησης υποψηφίων, η εξειδίκευση της ομάδας του Lawjobs.gr μπορεί να καλύψει άμεσα την ανάγκη στελέχωσης του γραφείου σας.

HR LEGAL - ΥΠΗΡΕΣΙEΣ​

Η υπηρεσία HR Legal από το Lawjobs σας δίνει την δυνατότητα εξοικονόμησης χρόνου κατά την επιλογή των συνεγατών,σας.
Η εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων αναλαμβάνει την διαχείριση εύρεσης κατάλληλων υποψηφιών για την δική σας θέση εργασίας.

Καταγραφή θέσης εργασίας

Επικοινωνία με την δικηγορική εταιρεία σας για την λεπτομερή αξιολόγηση και περιγραφή της θέσης εργασίας σας, καθώς και αποτύπωση των ιδιαίτερων χαρακτηστικών και των δεξιοτήτων που συνθέτουν τον κατάλληλο υποψήφιο. .

συλλογη δεδομενων

Έπειτα από την δημοσίευση των αγγελίων σας με ιδιαίτερους όρους προβολής στο δίκτυο της LawNet (Social Platforms, Websites), συλλέγουμε τα βιογραφικά, διαχωρίζοντας εκείνα που ανταποκρίνονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της θέσης εργασίας σας.

short listing

Επικοινωνία μέσω teleconference με τους υποψηφίους που έχουν προκριθεί σε αυτό το στάδιο και διεξαγωγή interview, με στόχο την δημιουργία του τελικού short list, βάσει διαθεσιμότητας και ιδιαίτερων επαγγελματικών χαρακτηριστικών .

αποστολη υποψηφιων

Με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των υποψηφίων αποστέλλουμε στην δικηγορική εταιρεία σας ένα shortlist έως 10 βιογραφικών. Οι υποψηφίοι της λίστας έχουν δηλώσει σχετική διαθεσιμότητα και ανταποκρίνονται στα χαρακτηριστικά της θέσης εργασίας σας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 210 33 92 572-5

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας